Voortgezet onderwijs

 

BijLin Studiebegeleiding begeleidt leerlingen in het voortgezet onderwijs in Doorwerth, Oosterbeek, Renkum, Heteren, Driel en Arnhem-Zuid. Wij geven bijlessen, studiecoaching en trainingen wanneer een leerling vastloopt bij het leerproces. BijLin kijkt naar de basis van het leren en gaan er vanuit dat een leerling het in zich heeft, maar nog niet de juiste kennis, leerstand of leerstrategie beheerst om de kennis tot zich te nemen. Daar helpen wij onze leerlingen bij door begeleiding op maat. BijLin zet de leerling centraal, gaat voor kwaliteit en heeft aandacht voor de wereld achter het leren. Dit zorgt bij onze leerlingen voor het behalen van de hoogst haalbare resultaten en een succesvol leerproces!

 

In een aantal bijeenkomsten worden de belangrijkste zaken voor een goede start in de brugklas besproken. Magisterplannenleren van verschillende vakken & mindmappen.

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier, maar welke manier past het best bij de individuele leerling? Uniek leerstrategie onderzoek als basis voor effectieve begeleiding.

Begeleiding gericht op het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden die belangrijk zijn bij het leerproces. De studiecoach kijkt mee met het leerproces van de leerling en geeft gerichte adviezen en tips hoe een leerling efficiënt kan leren.

In de zomervakantie naar de zomerschool van BijLin Studiebegeleiding. Achterstanden wegwerken, overgangsopdrachten maken of stof bijspijkeren als voorbereiding op het nieuwe schooljaar.